به گزارش میراثآریا و به نقل از مرکز روابطعمومی و اطلاعرسانی وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، سیدمصطفی فاطمی با حضور در محل رقابت آشپزی و جشنواره منطقهای طعم امید ۲ که با مشارکت ۱۸ نفر از افراد دارای معلولیت در سه گروه نابینایان، سندرم دائون و نیز جسمی – حرکتی در هتل آتانا تهران برگزار شد، در تحلیل برگزاری این رویداد گفت: با توجه به اینکه پرداختن به موضوعات تخصصی با هدف تولید محصولات گردشگری با همکاری مستقیم بخش خصوصی در قالب میزهای گردشگری دنبال میشود، از این رو ایده ترکیب میزها با انگیزه دستیابی به اهداف مختلف در دستور کار قرار گرفت.
او با بیان اینکه نتیجه این اقدام در کنار هم قرار گرفتن دو میز گردشگری خوراک و نیز میز دسترسپذیری ویژه افراد دارای معلولیت بوده است، گفت: مسابقه آشپزی و جشنواره منطقهای طعم امید ۲ با موضوع پخت غذاهای سنتی توسط افراد تاثیرگذار دارای معلولیت در واقع نتیجه همکاری مذکور بوده است که پس از برگزاری جشنواره طعم امید یک که سال گذشته تنها در تهران برگزار شده بود توانست در سه استان دیگر شامل مازندران، گیلان و گلستان گسترش یابد.
فاطمی ادامه داد: با برگزاری رویداد مسابقه آشپزی و جشنواره منطقهای طعم امید ۲، دو هدف معرفی خوراک بومی ایرانی و نیز لزوم توجه تاسیسات گردشگری کشور به تامین شرایط و دسترسپذیر شدن ویژه افراد دارای معلولیت را نشانه گرفتیم.
مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی با اشاره به اینکه این رویداد با استقبال قابل توجه معلولین مواجه شده است، گفت: در تلاش هستیم با استمرار این رویداد به کمک بخش خصوصی و فعالین تخصصی مربوطه در سالهای آتی بیش از پیش بتوانیم توانمندیهای بیشمار افراد دارای معلولیت را به نمایش بگذاریم و شرایط میزبانی از این عزیزان را با دسترسپذیر کردن تمامی تاسیسات گردشگری کشور فراهم کنیم.
فاطمی در پایان متذکر شد: مسابقه و جشنواره طعم امید به عنوان اقدامی نمادین در دومین سال برگزاری خود نشان داد که افراد دارای معلولیت توانمندیهای بینظیری دارند که میتوانند در مشاغل مختلف در جامعه به کار گرفته شوند. وقتی فرد نابینا و یا دارای معلولیتهای دیگر میتواند خوراکی بسیار خوش طعم تهیه کند و مهارت خود را به نمایش بگذارد بیشک میتواند در جامعه پذیرای نقشها و جایگاههای متعدد شغلی باشد.
انتهای پیام/
نظر شما